Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı biri tarafından öpülmek

Rüyada yabancı biri tarafından öpülmek

Rüyada yabancı biri tarafından öpülmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı biri tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden hoşnut değilsiniz.

Rüyada yabancı biri tarafından kovalanmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı biri tarafından öpülmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada yabancı erkek tarafından öpülmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yabancı tarafından öpülmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkek tarafından öpülmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, bolluğun ve verimin de artacağına delalettir.

Rüyada yabancı biri tarafından kaçırılmak hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada yabancı kağıt para almak işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret eder.

Rüyada yabancı dil öğrendiğini görmek her anlamda feraha kavuşacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments