Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı erkek tarafından öpülmek

Rüyada yabancı erkek tarafından öpülmek

Rüyada yabancı erkek tarafından öpülmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, kazancın günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı erkek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetip kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada yabancı bir erkek tarafından öpülmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada yabancı erkek tarafından öpülmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yabancı biri tarafından kovalanmak hayata karşı cesaretleneceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına delalet eder.

Rüyada yabancı tarafından öpülmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada yabancı biri tarafından kaçırılmak canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı biri tarafından öpülmek nasiplerini alacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına yorulur.

Rüyada yabancı bir erkekle sevgili olmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı erkekler görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments