Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı biri tarafından kaçırılmak

Rüyada yabancı biri tarafından kaçırılmak

Rüyada yabancı biri tarafından kaçırılmak umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, büyük başarılara imza atılacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı biri tarafından kaçırılmak gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili özel bilgileri paylaşırken dikkatli olmalısınız.

Rüyada yabancı biri tarafından kaçırılmak kazancının günden güne artacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına işaret eder.

Rüyada yabancı bir erkek tarafından öpülmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, günahlarına tövbe edeceğine delalet eder.

Rüyada yabancı biri tarafından kovalanmak hayat düzeninin alt üst olacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına yorulur.

Rüyada yabancı erkek tarafından öpülmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı biri tarafından öpülmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı tarafından öpülmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın biri tarafından kaçırılmak ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada mafya tarafından kaçırılmak zararının büyük olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, güzel günlere kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments