Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı şehir görmek

Rüyada yabancı şehir görmek

Rüyada yabancı şehir görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, zahmet veren işlerin artacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı şehir gördüyseniz:

  • Bazı kişileri farklı bir gözle görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada yabancı bir şehir görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye rivayet eder.

Rüyada yabancı şehir görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı bir şehirde olmak kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yabancı bir şehirde olduğunu görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, aniden evlilik kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada farklı bir şehirde olmak ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık şehir görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine tabir olunur.

Rüyada suyun altında şehir görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka şehirde ev görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments