Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir şehirde olmak

Rüyada yabancı bir şehirde olmak

Rüyada yabancı bir şehirde olmak şansının açık olacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına alamet eder.

Rüyada yabancı bir şehirde olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi koşullarınızı ortaya koyarken, karşı tarafın da kendi koşullarında ısrarcı olacağını unutmayın.

Rüyada yabancı bir şehir görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalet eder.

Rüyada yabancı şehir görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı bir şehirde olmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, helal rızık elde edeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına alamet eder.

Rüyada yabancı bir şehirde olduğunu görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehirden köye taşınmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, kazançların artacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık şehir görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, onlara galip geleceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilmediğin bir şehir görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka şehirde olmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments