Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık şehir görmek

Rüyada kalabalık şehir görmek

Rüyada kalabalık şehir görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, onu uyaracağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık şehir gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabrınız zorlanıyor olabilir veya bazı konularda öfkenizi kontrol edememeye başlamış ya da başlamak üzere olabilirsiniz.

Rüyada kalabalık bir şehir görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada kalabalık şehir görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada deniz altında şehir görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık şehir görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şehirde dolaşmak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet eder.

Rüyada büyük şehirde olduğunu görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, günden güne kazancının artacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir şehirde olmak kişinin şifa bulacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Rüyada şehir içi otobüse binmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments