Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun altında şehir görmek

Rüyada suyun altında şehir görmek

Rüyada suyun altında şehir görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, fikirlerinin çatışacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, başarıların artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına yorulur.

Rüyada suyun altında şehir gördüyseniz:

  • Arkadaşlarından gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Rüyada suyun altında şehir görmek huzurunun kaçacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına delalet eder.

Rüyada deniz altında şehir görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın şehir görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalettir.

Rüyada altın su görmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada suyun altında yüzmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın ve su görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada suyun altında ev görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde altın görmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zamanının boşa gideceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments