Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı parası görmek

Rüyada yabancı parası görmek

Rüyada yabancı parası görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı parası gördüyseniz:

  • Yıldızların olumlu etkisi duygusal hayatınıza da yansıyacak.

Rüyada yabancı birinden para almak zevki sefa içinde olacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı para bozdurmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına rivayet eder.

Rüyada yabancı kağıt para görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı para almak rızkının çoğalacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı metal para görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, çok para kazanılacağına delalettir.

Rüyada yabancı birine para vermek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerde yabancı para bulmak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, rahata ereceğine, rızkın ve kısmetin artacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk yabancı para görmek gönül sızılarının dineceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments