Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı birine para vermek

Rüyada yabancı birine para vermek

Rüyada yabancı birine para vermek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, kazancının çok düşeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı birine para vermek gördüyseniz:

  • Sunabilecekleriniz netleşmeden fikirlerinizi sır gibi saklamanızda fayda var.

Rüyada yabancı ülke parası görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı para görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerde yabancı para bulmak rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada tomarla yabancı para görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı para bulmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı parası görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada yabancı kağıt para almak çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada çok yabancı para görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments