Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı metal para görmek

Rüyada yabancı metal para görmek

Rüyada yabancı metal para görmek günahlarına tövbe edeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı metal para gördüyseniz:

  • Sağlık başlıklı konulara zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada yabancı metal para görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski metal para görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerde metal para bulmak büyük bir üzüntü yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada metal para bulmak güzelliklerle dolacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada metal para vermek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada metal para yutmak karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına rivayet eder.

Rüyada metal para almak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, eşe dosta yardım edileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada metal para yemek karlı işler yapacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments