Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı birinden para almak

Rüyada yabancı birinden para almak

Rüyada yabancı birinden para almak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, markasını duyuracağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, zorlukların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı birinden para almak gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksınız.

Rüyada birinden yabancı para almak ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı kağıt para almak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yabancı bozuk para toplamak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, özel hayatının renkleneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı para bulmak ne yöne gideceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna rivayet eder.

Rüyada yabancı bozuk para görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada yabancı birine para vermek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine inanılır.

Rüyada çok yabancı para görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına yorulur.

Rüyada kağıt yabancı para görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments