Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı kağıt para görmek

Rüyada yabancı kağıt para görmek

Rüyada yabancı kağıt para görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Rüyada yabancı kağıt para gördüyseniz:

  • Evinizi, işinizi, mal varlıklarınızı ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda baskıya maruz kalabilirsiniz.

Rüyada yabancı kağıt para görmek başarılarının azalacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yabancı kağıt para bulmak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, kişinin güzel işler yapacağına delalettir.

Rüyada kağıt yabancı para görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı kağıt para almak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, onlara hayrının dokunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı birinden kağıt para almak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, hayallerin yarıda kalacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bozuk para görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yabancı birinden para almak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yabancı para vermek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments