Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabanci meyve yemek

Rüyada yabanci meyve yemek

Rüyada yabanci meyve yemek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına delalettir.

Rüyada yabanci meyve yemek gördüyseniz:

  • Çabalarınız boşa gitmesin.

Rüyada yabanci meyve yemek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine inanılır.

Rüyada yaban çileği yemek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaban mersini yemek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işarettir.

Rüyada yaban tavuğu görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaban kazı tutmak az maliyetle ticarete atılacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına tabir olunur.

Rüyada yaban domuzundan kaçmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaban arısı öldürmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya tabir olunur.

Rüyada yaban gülü görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments