Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarını sarmak

Rüyada bacaklarını sarmak

Rüyada bacaklarını sarmak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine rivayet eder.

Rüyada bacaklarını sarmak gördüyseniz:

  • Belli planlarınızı enerjiyle yürürlüğe koymanız gayretlerinizin karşılığını almanızı ya da saygı görmenizi sağlayabilir.

Rüyada bacaklarını sarmak kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, ancak yılmayacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada balığa sarmak sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yara sarmak düşmanlarla beraber oturmaya, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini battaniyeye sarmak amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada yaprak sarmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına inanılır.

Rüyada ölü sarmak işlerinin artacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine rivayet eder.

Rüyada dolma sardığını görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, iş güç sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada asma yaprak sarmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments