Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı erkekle uyumak

Rüyada yabancı erkekle uyumak

Rüyada yabancı erkekle uyumak makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, maddi imkânlarının artacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı erkekle uyumak gördüyseniz:

  • Fikir, tecrübe ya da bilgileriniz bazı kişilerin işine yarayabilir.

Rüyada yabancı erkekle uyumak mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, iş hayatında başarılı olmaya, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkekle uyumak çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı evde uyumak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı bir adamla uyumak sevdiği kişilerden zarar göreceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı biriyle uyumak kazancının ve rahatlığının daim olacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, ortağından ayrılacağına yorulur.

Rüyada yabancı erkekle sevgili olmak yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı erkeğin öptüğünü görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yabancı erkek bebek emzirmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments