Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı evde uyumak

Rüyada yabancı evde uyumak

Rüyada yabancı evde uyumak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, kariyerinin yükseleceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, nimetin ve kazancın artacağına, dedikoduya, istenmeyen olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı evde uyumak gördüyseniz:

  • Gelir elde etme biçiminiz veya işiniz değişti ya da değişiyor.

Rüyada yabancı evde uyumak doğru haber almaya, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkekle uyumak dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalet eder.

Rüyada yabancı erkekle uyumak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı biriyle uyumak eline büyük paralar geçeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir adamla uyumak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı evde kalmak çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada yabancı bir evde yemek yemek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine alamet eder.

Rüyada yabancı eve taşınmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments