Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı erkeğin öptüğünü görmek

Rüyada yabancı erkeğin öptüğünü görmek

Rüyada yabancı erkeğin öptüğünü görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı erkeğin öptüğünü gördüyseniz:

  • Zekanızın çok iyi derecede çalışması sizi hırslı bir yapıdan uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Rüyada yabancı erkek elini tutmak huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle sevgili olmak bol şanslı bir döneme girileceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı iki erkek görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, başarılarının tadına varacağına, birlikte bazı işler yapılacağına işarettir.

Rüyada yabancı erkek misafir görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir erkeğin sarıldığını görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkek tarafından öpülmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine delalettir.

Rüyada yabancı erkekten hoşlanmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, geçim derdinin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yabancı erkekler görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments