Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir adamla uyumak

Rüyada yabancı bir adamla uyumak

Rüyada yabancı bir adamla uyumak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, yardımda bulunacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada yabancı bir adamla uyumak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce detay şekilde düşünmelisiniz.

Rüyada yabancı bir adamla uyumak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada yabancı erkekle uyumak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, birçok ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada yabancı evde uyumak maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına delalet eder.

Rüyada yabancı biriyle uyumak parasının azalacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı bir erkekle uyumak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı adamla evlenmek onun istediği yoldan gideceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı adamdan kaçmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı ihtiyar adam görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments