Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir kızla konuşmak

Rüyada yabancı bir kızla konuşmak

Rüyada yabancı bir kızla konuşmak günahtan temizlenmeye, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada yabancı bir kızla konuşmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanız sorun yaratabilir.

Rüyada yabancı bir kızla konuşmak iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı kızla konuşmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle konuşmak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yabancı birisiyle konuşmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı erkekle konuşmak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı kadınla konuşmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada telefonda yabancıyla konuşmak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı konuşmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments