Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir kadınla öpüşmek

Rüyada yabancı bir kadınla öpüşmek

Rüyada yabancı bir kadınla öpüşmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, onlarla ayrı düşeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, ortaklı işlere girileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada yabancı bir kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Yani her şey geçici, boşuna üzülmeyin.

Rüyada yabancı kadın öpmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde yabancı kadınlar görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, sevinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı yaşlı kadın görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine delalettir.

Rüyada yabancı bir kadınla kavga etmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, ileriye gideceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına yorulur.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, kendisini geliştireceğine işarettir.

Rüyada yabancı bir kadınla evlenmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada evde yabancı kadın görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada yabancı bir kadını öpmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments