Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı ihtiyar kadın görmek

Rüyada yabancı ihtiyar kadın görmek

Rüyada yabancı ihtiyar kadın görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, işlerinden de geri kalacağına işaret eder.

Rüyada yabancı ihtiyar kadın gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya sosyal herhangi bir grupla bir araya gelmenizi sağlayacak planlar yapabilirsiniz.

Rüyada yabancı ihtiyar kadın görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada yabancı ihtiyar adam görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, karanlıkların aydınlanacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına işarettir.

Rüyada ihtiyar kadına yardım etmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına delalet eder.

Rüyada ihtiyar kadın görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına yorulur.

Rüyada ihtiyar bir kadın görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada ihtiyar biriyle evlenmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini ihtiyarlamış görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına inanılır.

Rüyada ihtiyar elini öpmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments