Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarından ameliyat olmak

Rüyada bacaklarından ameliyat olmak

Rüyada bacaklarından ameliyat olmak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, daima zinde ve genç kalacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bacaklarından ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin veya ortaklıklarınızın düzenlenmesi gerekiyor.

Rüyada bacaklarından ameliyat olmak Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine inanılır.

Rüyada sol bacaktan ameliyat olmak hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine alamet eder.

Rüyada bacak ameliyatı görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak ameliyatı olmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işarettir.

Rüyada bacağından ameliyat olduğunu görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağından ameliyat olmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaktan ameliyat olmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalettir.

Rüyada karın ameliyatı olmak işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments