Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaktan ameliyat olmak

Rüyada bacaktan ameliyat olmak

Rüyada bacaktan ameliyat olmak aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, Tövbe Edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Rüyada bacaktan ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Mevcut sıkıntılar bitebilir.

Rüyada sol bacaktan ameliyat olmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, rahata kavuşmaya delalettir.

Rüyada bacak ameliyatı olmak yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada bacak ameliyatı görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağından ameliyat olduğunu görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada bacaktan ameliyat olmak yaşlılığında da rahat edeceğine, maddi zararın büyük olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada bacaklarından ameliyat olmak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına alamet eder.

Rüyada bacağından ameliyat olmak el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına tabir olunur.

Rüyada ameliyat edileceğini görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments