Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağından ameliyat olmak

Rüyada bacağından ameliyat olmak

Rüyada bacağından ameliyat olmak elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kulluk derecesinin artmasına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada bacağından ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, işe yaramayan ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada bacağından ameliyat olduğunu görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak ameliyatı görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hep dinç ve genç kalacağına, amaçlarına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol bacaktan ameliyat olmak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalet eder.

Rüyada bacağından ameliyat olmak darlık içine düşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalettir.

Rüyada bacak ameliyatı olmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada bacaklarından ameliyat olmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaktan ameliyat olmak ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada kendini ameliyat olmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments