Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak ameliyatı olmak

Rüyada bacak ameliyatı olmak

Rüyada bacak ameliyatı olmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, her zaman çok başarılı olacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacak ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için bazı iyilikler yapabilirsiniz.

Rüyada bacaktan ameliyat olmak rahat bir döneme girileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarından ameliyat olmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine delalettir.

Rüyada sol bacaktan ameliyat olmak doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına tabir olunur.

Rüyada bacağından ameliyat olduğunu görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Rüyada bacak ameliyatı görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacak ameliyatı olmak sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, küslüklerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada bacağından ameliyat olmak bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu ameliyat olmuş görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments