Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı adamdan kaçmak

Rüyada yabancı adamdan kaçmak

Rüyada yabancı adamdan kaçmak büyük maddi kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına inanılır.

Rüyada yabancı adamdan kaçmak gördüyseniz:

  • Eksik yerleri tamamlamalısınız.

Rüyada yabancı adamdan kaçmak yaşadığı yokluğun biteceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı adamlardan kaçmak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada yabancı birinden kaçmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, alim ve bilge insan olacağına yorulur.

Rüyada yabancı bir erkekten kaçmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı askerden kaçmak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, yanlış anlaşılacağına işarettir.

Rüyada yabancıdan kaçmak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı genç adam görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, dertlerinin şifasını bulacağına delalettir.

Rüyada yabancı bir adamla evlenmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, kafasının boşalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments