Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı ihtiyar adam görmek

Rüyada yabancı ihtiyar adam görmek

Rüyada yabancı ihtiyar adam görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada yabancı ihtiyar adam gördüyseniz:

  • Her ne kadar iyi niyetli olsanız da istediğiniz gibi gitmeyen, istediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz şekilde oluşmayan koşullar veya kişiler nedeniyle bazı aksilikler oluşabilir.

Rüyada yabancı ihtiyar adam görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, şeref ve haysiyetin artacağına inanılır.

Rüyada yabancı ihtiyar kadın görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ihtiyar adam görmek yeni işlere girileceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ihtiyar bir adamla evlenmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ihtiyar adama yardım etmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ihtiyar eli öpmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, iç huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada ölü ihtiyar görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada ihtiyar insan görmek sevinç dolu haberler alacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments