Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabanci asker görmek

Rüyada yabanci asker görmek

Rüyada yabanci asker görmek işlerinin zarara uğrayacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, sorumlu tutacağına, onlara galip geleceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yabanci asker gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda karşınızdaki kişinin bazı beklentileri nedeniyle baskısını hissediyorsunuz.

Rüyada yabanci asker görmek canının ve malının garantide olacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaban domuzu yavrusu görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çok kötü günler göreceğine, kalp kırıklığına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek rahatının da yerine geleceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Rüyada yaban domuzu öldürmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaban domuzu görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru yaban domuzu görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada yaban kaz görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaban arısı öldürmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments