Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban domuzu yavrusu görmek

Rüyada yaban domuzu yavrusu görmek

Rüyada yaban domuzu yavrusu görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına inanılır.

Rüyada yaban domuzu yavrusu gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki tembelliği atabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada yaban domuzu yavrusu görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada yavru yaban domuzu görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yaban domuzu öldürmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına delalettir.

Rüyada yaban domuzu görmek parasının azalacağına, manevi olarak da yıpranacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yaban domuzundan kaçmak daima önüne bakacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaban domuz görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, moralinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada siyah yaban domuzu görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yaban domuzu avlamak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments