Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sayisal tutturmak

Rüyada sayisal tutturmak

Rüyada sayisal tutturmak aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, geçecek güzel bir ömre, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sayisal tutturmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, yetenekleriniz üzerine her türlü bahse girebilirsiniz.

Rüyada sayisal tutturmak rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada türkan saylanuı görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına yorulur.

Rüyada para sayma makinesi görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yanlışlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada para sayma makinası görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim tuttuğunu görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin elinizi tuttuğunu görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, zararların telafi edileceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments