Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta kabarcık görmek

Rüyada vücutta kabarcık görmek

Rüyada vücutta kabarcık görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada vücutta kabarcık gördüyseniz:

  • Belli bir özel ilişkinize çeki düzen vermenizi sağlayacak içsel kaynaklarınızı kullanabilirsiniz.

Rüyada vücudunda kabarcıklar görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine delalettir.

Rüyada vücutta kabarcıklar görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta kırmızı kabarcıklar görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücutta kabarcık görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vucudunda kabarcık görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, şansın kapanacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kabarcık görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada yüzde kabarcık görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda ot görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments