Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda ot görmek

Rüyada vücudunda ot görmek

Rüyada vücudunda ot görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda ot gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bazı küçük hayal kırıklıklarına uğramanız mümkün.

Rüyada vücudunda ot görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, bereketli yağmurlara, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otuz lira görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine tabir olunur.

Rüyada otlu peynir görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada tırpanla ot biçmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, vefa göstereceğine işaret eder.

Rüyada ot kökü görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada keçi otlattığını görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına işarettir.

Rüyada mezarda ot görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, zor durumların sona ereceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına yorulur.

Rüyada ot süpürge görmek rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments