Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabarcık görmek

Rüyada kabarcık görmek

Rüyada kabarcık görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, kavgaların büyüyeceğine, belki ölümler görüleceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabarcık gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı sahte arkadaşlar bulunabilir.

Rüyada yüzde kabarcık görmek başarılarının kalıcı olacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına delalet eder.

Rüyada kabarcık görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta kırmızı kabarcıklar görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta kabarcık görmek insanlarla iç içe olacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta kabarcıklar görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına delalettir.

Rüyada vücudunda kabarcıklar görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada vucudunda kabarcık görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments