Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda kabarcıklar görmek

Rüyada vücudunda kabarcıklar görmek

Rüyada vücudunda kabarcıklar görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına yorulur.

Rüyada vücudunda kabarcıklar gördüyseniz:

  • Yeni yerler, uğraşılar veya kişiler önünüzde yeni ufuklar açabilirler.

Rüyada vücudunda kabarcıklar görmek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına delalettir.

Rüyada vücutta kabarcık görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücutta kırmızı kabarcıklar görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada vücutta kabarcıklar görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yüzde kabarcık görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine yorulur.

Rüyada kabarcık görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına yorulur.

Rüyada vucudunda kabarcık görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, para ve zaman ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments