Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta kabarcıklar görmek

Rüyada vücutta kabarcıklar görmek

Rüyada vücutta kabarcıklar görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, eline haram para geçeceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta kabarcıklar gördüyseniz:

  • Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.

Rüyada vücudunda kabarcıklar görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet eder.

Rüyada vücutta kırmızı kabarcıklar görmek canının sağ olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, masa başı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada vücutta kabarcıklar görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada vücutta kabarcık görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, keder yaşayacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabarcık görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun yıllar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüzde kabarcık görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vucudunda kabarcık görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda fare görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, moralinin yerine geleceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments