Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta ben görmek

Rüyada vücutta ben görmek

Rüyada vücutta ben görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, darda kalacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına işarettir.

Rüyada vücutta ben gördüyseniz:

  • Arzularınıza kavuşabilmeniz için bir süre daha beklemelisiniz.

Rüyada vücutta ben görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, yeni başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Rüyada vücutta et beni görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işarettir.

Rüyada vücudunda ben çıktığını görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda et beni görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, rahata kavuşmaya, huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda ben görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada vücudunda et ben görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine yorulur.

Rüyada vücudunda et beni çıktığını görmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, gün yüzü görmeyeceğine, kazancını arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda büyük ben görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, güzel günler yaşayacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments