Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda büyük ben görmek

Rüyada vücudunda büyük ben görmek

Rüyada vücudunda büyük ben görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda büyük ben gördüyseniz:

  • Başlangıçta istenilen sonuç alınamamış bir teklifin üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada vücudunda büyük ben görmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada vücudunda et beni görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda et ben görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta ben görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda et beni çıktığını görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Rüyada başkasının vücudunda ben görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada vücudunda ben çıktığını görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda ben görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments