Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda tümör görmek

Rüyada vücudunda tümör görmek

Rüyada vücudunda tümör görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada vücudunda tümör gördüyseniz:

  • Eleştiriye açık olmayan durumları doğru kavramanız gerekebilir.

Rüyada vücudunda tümör görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sorunların bu sayede aşılacağına rivayet eder.

Rüyada başında tümör görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kirli işlere bulaşacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Rüyada beyin tümörü olduğunu görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine delalet eder.

Rüyada beyin tümörü olmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada ayakta tümör görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tümör olduğunu görmek insanlara olan güvenin artacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada ayağında tümör görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada beyninde tümör olduğunu görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments