Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudu tüylü görmek

Rüyada vücudu tüylü görmek

Rüyada vücudu tüylü görmek daha rahat bir hayatı olacağına, işinin başına geçeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, bazı konularda konuşulacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine işarettir.

Rüyada vücudu tüylü gördüyseniz:

  • Maddi konularda ani hareketlerden kaçının.

Rüyada vücut tüyü görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine işaret eder.

Rüyada vücutta tüy görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına inanılır.

Rüyada vücudun tüylendiğini görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunu tüylü görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına işaret eder.

Rüyada vücudun tüylenmesini görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada vücuttan tüy koparmak acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda tüy koparmak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda tüy görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments