Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücut tüyü görmek

Rüyada vücut tüyü görmek

Rüyada vücut tüyü görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, kavgaların büyüyeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, rahatlığa erileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücut tüyü gördüyseniz:

  • Risk almanız fiziksel veya maddi anlamda zararlı durumlar oluşturabilir.

Rüyada vücuttan tüy koparmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücut tüyü görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudu tüylü görmek sağlığını da kaybedeceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudun tüylenmesini görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada vücutta tüy görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına delalet eder.

Rüyada vücudunun tüylendiğini görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda tüy koparmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda tüy görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments