Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudun tüylendiğini görmek

Rüyada vücudun tüylendiğini görmek

Rüyada vücudun tüylendiğini görmek rahat nefes alınacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, hayırlı haberler duyacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada vücudun tüylendiğini gördüyseniz:

  • Akşama doğru rahatlayacaksınız.

Rüyada vücutta tüy görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna tabir olunur.

Rüyada vücudunda tüy koparmak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunu tüylü görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudundan tüy koparmak neşenin yerine geleceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücut tüyü görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudu tüylü görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, azap çektiğine, dertlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunun tüylendiğini görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada vücuttan tüy koparmak meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments