Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda tüy görmek

Rüyada vücudunda tüy görmek

Rüyada vücudunda tüy görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına delalettir.

Rüyada vücudunda tüy gördüyseniz:

  • Getirisi olacak anlaşmalar, satışlar veya istediğiniz bir malın alımı gerçekleşebilir.

Rüyada vücudunun tüylendiğini görmek küslerin barışacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Rüyada vücut tüylerini temizlemek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, arabasını ve toprağının olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudu tüylü görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine işarettir.

Rüyada vücuttan tüy koparmak işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunu tüylü görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada vücut tüyü görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, borçlarının da kapanacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada vücudun tüylendiğini görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudundan tüy koparmak büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments