Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücut kurdu görmek

Rüyada vücut kurdu görmek

Rüyada vücut kurdu görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada vücut kurdu gördüyseniz:

  • Belli bir teşebbüsünüzde karışıklık ya da başarısızlık yaşanmaması için biraz daha bekleyin.

Rüyada vücuttan kurt çıktığını görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada insan vücudunda kurt görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, iyi halinin kalmayacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi vücudunda kurt görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına yorulur.

Rüyada vücudunda kurtlar görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada vücudu kurtlanmak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulur.

Rüyada vücuttan kurt çıkartmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına işarettir.

Rüyada vücut kurdu görmek yeni bir semte taşınılacağına, ilim irfan öğreneceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada vücuttan kurt çıkmak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, yüksek makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments