Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda kurtlar görmek

Rüyada vücudunda kurtlar görmek

Rüyada vücudunda kurtlar görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işarettir.

Rüyada vücudunda kurtlar gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırlarınızı çizmeniz gerekiyor.

Rüyada insan vücudunda kurt görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudun kurtlandığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına yorulur.

Rüyada vücudunda kurtçuklar görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada vücutta kurt görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada vücuttan kurt çıkartmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, yüksek makamlara geleceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine alamet eder.

Rüyada vücudundan kurt çıkarmak akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücuttan kurt çıkarmak umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine tabir olunur.

Rüyada vücuttan çıkan kurt görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments