Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi vücudunda kurt görmek

Rüyada kendi vücudunda kurt görmek

Rüyada kendi vücudunda kurt görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına rivayet eder.

Rüyada kendi vücudunda kurt gördüyseniz:

  • Diğerlerii mutlu etme konusundaki yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada vücuttan çıkan kurt görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sorunların ve engellerin biteceğine işarettir.

Rüyada vücudunun kurtlandığını görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına işarettir.

Rüyada vücudundan kurt çıkarmak ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada vücudu kurtlanmak dürüst bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına yorulur.

Rüyada vücuttan kurt çıkartmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına alamet eder.

Rüyada vücudun kurtlandığını görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda kurtçuklar görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işarettir.

Rüyada vücudundan kurtçuk çıktığını görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments