Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudu kurtlanmak

Rüyada vücudu kurtlanmak

Rüyada vücudu kurtlanmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, kötü günlerinden kurtulacağına, çok yorulacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudu kurtlanmak gördüyseniz:

  • Çok fazla getirisi olmayan satış tabanlı işler için risk almamalısınız.

Rüyada vücuttan çıkan kurt görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına alamet eder.

Rüyada vücuttan kurt çıkmak kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunun kurtlandığını görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada vücudundan kurt çıkarmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücuttan kurt çıktığını görmek sıkıntılarını çözeceğine, sorunlarının sona ereceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda kurt görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada vücudundan kurtçuk çıktığını görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına inanılır.

Rüyada insan vücudunda kurt görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments