Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan vücudunda kurt görmek

Rüyada insan vücudunda kurt görmek

Rüyada insan vücudunda kurt görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine delalet eder.

Rüyada insan vücudunda kurt gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Rüyada insan vücudunda kurt görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta kurt görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücuttan kurt çıkartmak garanti olacak makama oturacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada vücuttan çıkan kurt görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda kurtlar görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada vücudundan kurtçuk çıktığını görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda kurt görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine delalet eder.

Rüyada vücudu kurtlanmak kiracı olmaktan kurtulacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, işlerinin hafifleyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments