Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunun kurtlandığını görmek

Rüyada vücudunun kurtlandığını görmek

Rüyada vücudunun kurtlandığını görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunun kurtlandığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada vücudunda kurtçuklar görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudu kurtlanmak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada kendi vücudunda kurt görmek ilişkiye huzurun geleceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına alamet eder.

Rüyada vücudundan kurtçuk çıktığını görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işarettir.

Rüyada vücuttan kurt çıkmak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücuttan kurt çıkartmak rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudundan kurt çıkarmak ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına inanılır.

Rüyada vücudunda kurtlar görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments