Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudundan kurt çıkarmak

Rüyada vücudundan kurt çıkarmak

Rüyada vücudundan kurt çıkarmak gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, yenileceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, büyük mutluluk duyulacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudundan kurt çıkarmak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya uzun olarak nitelendirilebilecek bir yola ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada vücuttan kurt çıkarmak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına işarettir.

Rüyada vücudundan kurt çıkarmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücuttan iğne çıkarmak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada vücuttan kıl çıkarmak rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada vücudundan böcek çıkarmak yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına tabir olunur.

Rüyada vücudundan irin çıkarmak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalettir.

Rüyada vücudunda kene çıkarmak bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudundan kıl çıkarmak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, sorunlarını çözeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments