Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda kurtçuklar görmek

Rüyada vücudunda kurtçuklar görmek

Rüyada vücudunda kurtçuklar görmek çok büyük başarı kazanacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulur.

Rüyada vücudunda kurtçuklar gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız mümkündür.

Rüyada vücutta kurt görmek sağlıklı ve zinde olacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına yorulur.

Rüyada kendi vücudunda kurt görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işarettir.

Rüyada vücudunda kurtlar görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına inanılır.

Rüyada insan vücudunda kurt görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına rivayet eder.

Rüyada vücudu kurtlanmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada vücudunda kurt görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, dolandırılacağına alamet eder.

Rüyada vücudun kurtlandığını görmek araba alınacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücuttan kurt çıkartmak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments